Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Βραβείο στα ελαιοτριβεία ΓΚΡΙΜΟΥΡΑ ΣΤΗ ΣΚΟΤΙΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣΣε ένα μήνα περίπου αρχίζει η λειτουργία των ελαιοτριβείων στην περιοχή μας.Το Ελαιοτριβείο -Τυποποιητήριο του Αστερίου Γκριμούρα αρχίζει την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και ανακοινώνει προς τους πελάτες του ότι θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών.
Είναι γνωστή η ποιότητα του λαδιού που παράγεται από το ελαιοτριβείο Γκριμούρα. Η άριστη ποιότητα του λαδιού επιβραβεύτηκε μάλιστα με το βραβείο MUST PURE της εταιρείας must ultra premium food και ΣΙΑ Ε.Ε.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον επιχειρηματία για την άριστη ποιότητα λαδιού που παράγει και γίνεται πρεσβευτής της Πιερικής γης στον τομέα της αγροδιατροφής.


ΠΗΓΗ: olympiobima.gr

ΠΗΓΗ: olympiobima.gr
24.9.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget