Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ: ΜΕΡΙΜΝΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΤΙΑ 2Ο Πρόεδρος, Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης και ο Γραμματέας Μιχάλης Γκάρας της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο του Δίου-Ολύμπου και στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την πρόσφατη εγκατάσταση "προσφύγων" σε ξενοδοχείο στον Παντελεήμονα.Η επιιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Με μεγάλη έκπληξη και δυσαρέσκεια ενημερωθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης και τον τύπο για την εγκατάσταση σε ξενοδοχείο του Δήμου Δίου-Ολύμπου ανήλικων προσφύγων που βλέποντας τις εικόνες μόνο ανήλικοι δεν είναι, ενώ δύο εξ αυτών έχουν προβεί και σε εγκληματικές πράξεις.

Σας καλούμε να λάβετε ευθύνη για την απόφαση αυτή και να δεσμευτείτε ότι δεν πραγματοποιηθεί εγκατάσταση προσφύγων-μεταναστών στην τουριστική ζώνη του Δήμου Δίου-Ολύμπου, επίσης να μεριμνήσετε να απομακρυνθούν από το ξενοδοχείο όπου υπάρχουν αυτή τη στιγμή, διότι θα αρχίσουν να δημιουργούν προβλήματα και να μας διαβεβαιώσετε ότι δεν θα πληγεί περαιτέρω η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής".

Ολόκληρη η επιστολή.
ΠΙΕΡΙΚΗ
25.9.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget