Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΣΙΔΗΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑΞΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
Ομάδα παράνομων μεταναστών που περιμέναν απόψε το τρένο στο Σ.Σταθμό Κατερίνης για να ταξιδεύσουν για την Αθήνα, το οποίο όμως...θα καθυστερούσε να έρθει, γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε κατολίσθηση σε ένα σημείο του σιδηροδρομικού δικτύου, ζήτησαν από ταξιτζήδες να τους μεταφέρουν στην πρωτεύουσα, αλλά εκείνοι τους ρώτησαν αν έχουν έγγραφα παραμονής, γιατί δεν ήθελαν να τους σταματήσει η αστυνομία και να βρουν το μπελά τους.

Οι παράνομοι μετανάστες όμως τους είπαν πως δεν είχαν έγγραφα παραμονής και κινήθηκαν κατόπιν προς το ΚΤΕΛ για να πάρουν το λεωφορείο όπως είπαν, ενώ κάποιοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το ερώτημα είναι πως περνούν τόσοι παράνομοι μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας, χωρίς κανέναν έλεγχο.
19.9.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget