Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πιερία: Θετική στον κορωνοϊό εκπαιδευτικός – Κόλλησαν δυο νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου


Θετική στον κορωνοϊό αναπληρώτρια εκπαιδευτικός σε σχολείο της Πιερίας από την οποία κόλλησαν δύο μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού του Κ.Υ. Αιγινίου.


Η υγειονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι χιλιάδες εκπαιδευτικοί, μία μόλις εβδομάδα πριν από την υποδοχή των μαθητών στα σχολεία, είναι ένα από τα θέματα τα οποία πονοκεφαλιάζει τους λοιμωξιολόγους καθώς και την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. Ήδη, έως τώρα, έχουν διαγνωστεί τρία θετικά κρούσματα covid-19 σε εκπαιδευτικούς, ενός σε δημόσιο σχολείο και άλλων δύο σε ιδιωτικό. Ένα ακόμη κρούσμα διαγνώσθηκε σε αναπληρώτρια εκπαιδευτικό σε σχολείο της Πιερίας από την οποία, μάλιστα, κόλλησαν δύο μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Αιγινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η αναπληρώτρια εκπαιδευτικός προσήλθε στα μέσα της εβδομάδας στο συγκεκριμένο Κ.Υ. για να κάνει όλες τις τυπικές εξετάσεις οι οποίες απαιτούνται προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα στο σχολείο. Μετά δύο ημέρες η εκπαιδευτικός διαγνώστηκε με κορωνοϊό, αν και ήταν ασυμπτωματική. Αμέσως ειδοποίησε τη διοίκηση του Κ.Υ. ώστε να γίνει η αναγκαία διαδικασία της ιχνηλάτησης. Από αυτήν προέκυψε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πως δύο μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού που είχαν έρθει σε επαφή μαζί της, διαγνώστηκαν και αυτά θετικά στον covid-19, αν και ασυμπτωματικοί και οι ίδιοι.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ακολούθησε έλεγχος στο σύνολο του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Κ.Υ. και αναμένονται τα αποτελέσματα. Έπειτα από αυτό το περιστατικό έγιναν εκτενείς εργασίες απολύμανσης, τόσο στο κτήριο του Κ.Υ., όσο και στα κτίρια των περιφερειακών ιατρείων, γειτονικών χωριών, τα οποία εξυπηρετούνται από το προσωπικό του συγκεκριμένου Κ.Υ.
6.9.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget