Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Κατερίνης: Τρόφιμα σε 71 μονογονεϊκές οικογένειες με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης
Τρόφιμα μακράς διαρκείας διένειμε σε 71 μονογονεϊκές οικογένειες το «Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων» Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με το «Βοήθεια στο Σπίτι», το διήμερο 28 και 29/9/2020.Συγκεκριμένα, πρόκειται για διανομή τροφίμων ύψους 2.500 ευρώ, που διένειμαν στελέχη του «Βοήθεια στο Σπίτι» σε 71 χήρες και εγκαταλελειμμένες μητέρες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχουν υπό την επιμέλειά τους 114 παιδιά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις εν λόγω μονογονεϊκές οικογένειες υποστηρίζει ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν».

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Δ. Κατερίνης, Γιώργος Τσιαλός, αναφερόμενος στη δράση διανομής, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο, ο Δ.Κατερίνης συνεχίζει την προσπάθειά του για στήριξη μονογονεϊκών οικογενειών που έχουν σοβαρότατα προβλήματα επιβίωσης.


Με εντολές του Δημάρχου μας, Κώστα Κουκοδήμου, δίνουμε προτεραιότητα στον άνθρωπο και στα προβλήματά του, ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται για χήρες με παιδιά ή για γυναίκες εγκαταλελειμμένες με παιδιά. Αυτό κάναμε, αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον», δήλωσε ο κ. Τσιαλός.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, το επόμενο διάστημα, διανομές θα γίνουν και μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ σε δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.
30.9.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget