Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ 3ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ!!! ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!
Συνεχίζονται οι καταλήψεις σχολείων στην Κατερίνη, όπως και σε αρκετά σχολεία σε όλη την Ελλάδα, ενάντια στη χρήση της μάσκας.
Στο...υπό κατάληψη 3ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης οι μαθητές ανάρτησαν πανό όπου 


όπου αναγράφεται: "ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΖΩΑ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!"


ΛΕΥΤΕΡΙΑ


αναγράφεται: "ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΖΩΑ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!
24.9.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget