Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Για τους δικαιούχους του προγράμματος Toursim 4 All (Τουρισμός για όλους)Tourism 4 All
Αναζήτηση παρόχων

Η παρούσα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη πληροφόρηση των δικαιούχων και ωφελούμενων του προγράμματος Tourism 4 all, οι οποίοι δεν έχουν γνώσεις μορφοποίησης και παραμετροποίησης του ογκώδους αρχείου excel το οποίο έχει δημοσιοποιηθεί, και μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ!

Το παρόν είναι μόνο για την διευκόλυνση εύρεσης παρόχου καταλύμματος συμβεβλημένου με το πρόγραμμα Tourism 4 all και τίποτα περισσότερο! Δεν έχει τροποποιηθεί ΚΑΜΙΑ πληροφορία από εμάς. ΟΛΕΣ οι πληροφορίες είνα μέσω του επίσημου αρχείου!

" Aπό το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για την δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας. Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) με ανώτατο ποσό τα 30€/άτομο/ανά διανυκτέρευση, και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο.Προϋπόθεση για τη χρήση του evoucher είναι η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων."
Πηγή : OΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ EVOUCHER ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αναζητήσεις που έχουν εκτελεστεί: 2112

Για επικοινωνία με τον προγραμματιστή σχετικά με προτάσεις, βελτιώσεις στείλτε email ΕΔΩ.
** Ενημερώθηκε στις: 07/08/2020 - Πάροχοι - Excel
Σε ότι αφορά την συμμετοχή κατ'άτομο, πάντα θα πρέπει να έρχεστε σε επικοινωνία με το εν λόγω κατάλυμα!

pieriasport
8.8.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget