Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πρόστιμο σε εφτά σερβιτόρους στον Πλαταμώνα για τη “μάσκα στο σαγόνι”


Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά επτά σερβιτόροι εντοπίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό Καφέ – Ρέστοραν του Πλαταμώνα να μην φορούν μάσκα προστασίας ή καλύτερα να την φορούν καλύπτοντας μόνο το …σαγόνι.


Σύμφωνα με όσα κατέγραψε το kosmoslarissa.gr, δύο αστυνομικοί με πολιτικά κάθισαν στο μαγαζί σε ώρα αιχμής και άρχισαν να σημειώνουν όσους εργαζόμενους δεν συμμορφώνονταν με τους στοιχειώδεις κανόνες προστασίας έναντι του ιού.

Έπεσαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ έκαστο και η συμμόρφωση υπήρξε άμεση και καθολική.

Πηγή: kosmoslarissa.gr
9.8.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget