Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Μετανάστες πίσω από τους μισούς βιασμούς στο Βερολίνο
Mεγάλο ποσοστό των θυμάτων ήταν παιδιά κάτω των 16 ετών


Σύμφωνα με νέα στατιστικά στοιχεία της αστυνομίας στη γερμανική πρωτεύουσα, υπήρχαν 210 αναφερόμενοι βιασμοί μεταξύ Μαρτίου και Ιουλίου, με μέσο όρο δύο ανά ημέρα. Ενώ ο αριθμός των πιο σοβαρών περιπτώσεων αυξάνεται, μεγάλο ποσοστό των θυμάτων ήταν παιδιά κάτω των 16 ετών. Ταυτόχρονα, οι μετανάστες αποτελούν περίπου τους μισούς από τους ύποπτους δράστες.


Αν και το ποσοστό μετανάστευσης είναι κάτω από το 30% στο Βερολίνο, αντιπροσωπεύουν επίσης τους μισούς από τους ύποπτους βιαστές .Τα αριθμητικά στοιχεία και η υπερβολική εκπροσώπηση δείχνουν ότι η κατάσταση πρέπει να συζητηθεί ανοιχτά και ότι στη συνέχεια πρέπει να εφαρμοστεί αποτελεσματική επιβολή του νόμου, λέει ο Marcel Luthe από το Freie Demokratische Partei, FDP.

Ο αριθμός των αναφερόμενων σεξουαλικών εγκλημάτων στο Βερολίνο αυξήθηκε σταθερά τα τελευταία χρόνια με 4.809 περιπτώσεις το 2019, δηλαδή αύξηση 15% σε σύγκριση με το 2018.

Ένα στα πέντε θύματα είναι κάτω των 21 ετών και πάνω από το ένα τρίτο των υπόπτων δραστών έχουν ιστορικό μεταναστών.


Τα στοιχεία έρχονται λίγες μόνο εβδομάδες μετά την καταδίκη μιας ομάδας μεταναστών στην πόλη του Φράιμπουργκ για βιασμό μιας Γερμανίδας έφηβης για τέσσερις ώρες το 2018. Οκτώ από τους άνδρες ήταν Σύριοι, ενώ οι άλλοι προέρχονταν από το Ιράκ, το Αφγανιστάν και υπήρξε κι ένας Γερμανός πολίτη.

Από την έναρξη της μεταναστευτικής κρίσης το 2015, τα εγκλήματα βιασμού και παρεμφερή έχουν γενικά αυξηθεί και έχουν γίνει ένα σοβαρό πρόβλημα στη Γερμανία

pentapostagma

6.8.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget