Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ: Ματαιώθηκαν οι συναυλίες, λόγω έξαρσης της πανδημίας


ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ

Η τελευταία έξαρση των κρουσμάτων λόγω της γνωστής πανδημίας ασφαλώς προβληματίζει τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου, η διοίκηση του οποίου με υπευθυνότητα και σύνεση αντιμετωπίζει το όλο πρόβλημα που ενέσκηψε. Πρόβλημα που επηρέασε και επηρεάζει ολοένα και περισσότερο την υλοποίηση των παραστάσεων του 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2020.


Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα

Από την προετοιμασία και έναρξη του φετινού φεστιβάλ και ίσαμε με το σήμερα, ο Οργανισμός σε κάθε επιλογή, πρωτοβουλία και εκδήλωση τήρησε και τηρεί απαρέγκλιτα τα όποια αναγκαία και επιβεβλημένα μέτρα προετοιμασίας του κοινού και των καλλιτεχνών, όπως αυτά προβλέπονται και επιβάλλονται από την πολιτεία.

Έτσι ώστε από τους τακτικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν στους χώρους των παραστάσεων από τους αρμόδιους φορείς, ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. δέχθηκε με παρρησία την επιβράβευση και τα εύσημα για την άρτια και ασφαλή διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Ματαίωση όλων των μουσικών εκδηλώσεων

Με την ίδια υπευθυνότητα αλλά και με γνώμονα την ολοένα αυξανόμενη επιδείνωση των κρουσμάτων του κορονοϊού, ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου αποφάσισε να προχωρήσει στην ματαίωση όλων των μουσικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ μέχρι νεοτέρας. Οι εναπομένουσες θεατρικές παραστάσεις του υπόλοιπου προγράμματος του 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου, θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Η συναυλία του τραγουδοποιού Σωκράτη Μάλαμα που ήταν προγραμματισμένη τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 στο αρχαίο θέατρο Δίου ματαιώνεται. Ευελπιστούμε να απολαύσουμε τον αξιόλογο καλλιτέχνη σε μια άλλη ημερομηνία, κάτω από καλύτερες συνθήκες. Το ίδιο ισχύει και με τη συναυλία του Μουσικού Σχολείου που ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Σεπτεμβρίου. Ότι νεότερο καθώς και ο τρόπος επιστροφής των εισιτηρίων θα γίνουν σύντομα γνωστά με νέα ανακοίνωση σε συνεννόηση με την διοργανώτρια εταιρία και το φεστιβάλ Ολύμπου .

Η συναυλία του Β. Παπακωνσταντίνου

Σχετικά με σειρά διάσπαρτων ανυπόστατων δημοσιευμάτων για τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο αρχαίο θέατρο Δίου, δημοσιευμάτων που κινούνται στη λογική του εντυπωσιασμού και μόνον, ο Οργανισμός διευκρινίζει.

Διοίκηση, παραγωγή, συνεργάτες και μεγάλος αριθμός εθελοντών καθώς και η ομάδα προστασίας της εταιρείας, μερίμνησαν και κατάφεραν απόλυτα την καθόλα επιτυχή ολοκλήρωση της συναυλίας. Τηρήθηκε η εύρυθμη είσοδος και έξοδος του κοινού που έφερε διαρκώς την μάσκα προστασίας, οι αποστάσεις μεταξύ των καθημένων που δεν στάθηκαν όρθιοι στη διάρκεια της συναυλίας, δεν μετακινήθηκαν αδικαιολογήτως, πλην ελαχίστων μεμονωμένων περιπτώσεων, στις οποίες εκ μέρους του προσωπικού ασφαλείας γίνονταν οι σχετικές συστάσεις αντίθετα στη συντριπτική τους πλειοψηφία επέδειξαν σεβασμό στο χώρο και τον καλλιτέχνη. Τραγούδησαν τα διαχρονικά ακούσματα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που ως άριστος τραγουδοποιός κράτησε το κοινό σε επίπεδα μουσικής ιεροτελεστίας.

Με το τέλος της εκδήλωσης θεατές και καλλιτέχνες συνεχάρησαν τον Οργανισμό για την επιτυχή ολοκλήρωση της. Και σε όλους αυτούς προσθέτουμε την θετική καταγραφή του πορίσματος από την Ελληνική Αστυνομία.

Προσβολή σε μια υποδειγματική οργάνωση

Μεμονωμένα σχόλια και φωτογραφικές αποτυπώσεις που προσδίδουν διαφορετική εικόνα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι ανάξια περαιτέρω σχολιασμού, Επιφυλασσόμαστε των νομικών μας δικαιωμάτων για συκοφαντική δυσφήμιση . Κάποια μάλιστα αγγίζουν τα όρια της προσβολής σε μια υποδειγματική διοργάνωση με ευλαβική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων . Άλλωστε τα 1300 καταμετρημένα άτομα που υπήρχαν στο αρχαίο θέατρο, το οποίο μπορεί να υποδεχτεί πολύ περισσότερους από 3500 θεατές, δεν θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ασφυκτικό συνωστισμό, όπως γράφουν κάποιοι ανεύθυνα.

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου διαχρονικά σέβεται τον θεσμό που υπηρετεί και πάνω από όλα το κοινό και τους καλλιτέχνες που το τιμούν με τη συμμετοχή και την παρουσία τους. Έτσι θα συνεχίσει.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡ.ΦΕ.Ο.
Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
17.8.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget