Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Μητροπολίτης Μόρφου: «Χρησιμοποιούν το εμβόλιο για να μας φοβίσουν και να μας οδηγήσουν στο χάος»pronews.gr


Σε ομιλία ενώπιον πιστών στο χωριό Μένοικο ο Μητροπολίτης Μόρφου υποστήριξε πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό χρησιμοποιείται για καλλιέργεια φόβου.

Ο Μητροπολίτης ρωτήθηκε για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, παραδέχθηκε ότι υπάρχει αρρώστια, προσθέτοντας ωστόσο ότι την χρησιμοποιούν «για να μας φοβίσουν, για να μας οδηγήσουν στο χάος βλέπε τώρα Λίβανος, χωρίς κυβέρνηση, σαν το Λίβανο θα γίνει σε πολλές χώρες, ακυβερνησία. Και μέσα από αυτόν τον φόβο, τον τρόμο και το χάος, οι άνθρωποι της νέας κυβέρνησης, το σχέδιό τους το οποίο δεν θα το κάνουν τώρα, είναι να μας πουν…παγκόσμια κυβέρνηση. Η παγκόσμια κυβέρνηση θα μας πει: το τέλειο εμβόλιο για να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο τον κορωνοϊό, όλες τις επιδημίες, και την κατάθλιψη και άλλες ασθένειες, το έχουμε βρει εμείς».


Σημείωσε ακόμη ότι «ο Άγιος Παΐσιος το είδε, με το φως του Αγίου Πνεύματος, σε βάθος χρόνου πώς θα λειτουργήσει εκφοβιστικά αυτό το σχέδιο». Συμπλήρωσε ότι ο Χριστός ωστόσο έχει σχέδιο, το οποίο θα εφαρμόσει σύντομα και θα ανατρέψει τα σχέδια των «νεοταξιτών».

Ερωτηθείς κατα πόσο το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό, ο Μόρφου απάντησε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει διότι ο Αντίχριστος θα είναι ευγενικός και θα θέλει το θέλημα του κόσμου.
«Τώρα έχουμε τους Αντίχριστους, όχι τον Αντίχριστο», πρόσθεσε, λέγοντας ότι δεν είναι ακόμα ο καιρός να επαληθευτεί η προφητεία για την κάθοδο του Αντίχριστου στη γη.
17.8.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget