Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Βίντεο: Αν δείτε αυτό στο όχημά σας, πρέπει να ειδοποιήσετε αμέσως τις Αρχές


Στο παρακάτω βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου θα παρακολουθήσετε τα κόλπα που κάνουν σε...
ένα αυτοκίνητο τις περισσότερες φορές οι κλέφτες, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για τα αποφύγετε.

Μερικές φορές οι απατεώνες οργανώνουν αυτά που θέλουν να κάνουν με τον πιο διεξοδικό τρόπο και εμείς δεν καταλαβαίνουμε απολύτως τίποτα και μας φαίνονται όλα φυσιολογικά.

Πολύ απλό παράδειγμα, μπορεί να σας χτυπήσει κάποιος το κουδούνι και να πει πως είναι από κάποια υπηρεσία, γνωστή σας και μη. Στην πραγματικότητα αυτό που θέλει είναι να δει το σπίτι σας και να «εξοικειωθεί» με το χώρο.

Ένα άλλο παράδειγμα, είναι αν συνειδητοποιήσετε πως στο αυτοκίνητό σας υπάρχει κάπου μία μικρή μαύρη συσκευή. Τι είναι αυτό και τι πρέπει να κάνετε;
 
 

27.8.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget