Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Αιφνίδια επίθεση με γιαούρτια εναντίον ατόμου


Αιφνίδια επίθεση με γιαούρτια σημειώθηκε εναντίον ατόμου που περπατούσε στο πεζοδρόμιο, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο σε απόκεντρο δρόμο της πόλης από δύο κρανοφόρους που...
επέβαιναν σε μηχανή, και οι οποίοι, μόλις πέταξαν τα γιαούρτια, φώναξαν, μεταξύ άλλων: "Λαμόγιο, κλεφτρόνι, φέρε πίσω τα κλεμμένα μας λεφτά".
Δύο από τα εκσφενδονιζόμενα γιαούρτια χτύπησαν στο πρόσωπο και ένα τρίτο προσγειώθηκε πάνω στη φαλάκρα του θύματος.
Ο "γιαουρτόπληκτος" έσπευσε να το "βάλει στα πόδια" έντρομος και πανικόβλητος, ενώ οι δύο δράστες με τη μηχανή μετά την γιαουρτοεπίθεση "έγιναν καπνός".

lefteria.blogspot.com - ΠΙΕΡΙΚΗ
9.8.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget