Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Απανωτές σεισμικές δονήσεις στην βόρεια Πιερία


Απανωτές σεισμικές δονήσεις, οι δύο πρώτοι με διαφορά δύο δευτερολέπτων, ταρακούνησαν για τα καλά περιοχές των Νομών Ημαθίας και Πιερίας.
Επίσης οι δύο πρώτοι έγιναν έντονα αισθητοί στη ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας.


Ο πρώτος συνέβη στις 05:07:52 τοπική πρωϊνή ώρα και ήταν εντάσεως 4,1 Ρίχτερ με επίκεντρο μεταξύ των χωριών Πλατάνου – Κλειδίου ( ( 29,1 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά της Θεσσαλονίκης) και με εστιακό βάθος τα 13,4 χιλιόμετρα.

Ο δεύτερος συνέβη στις 05:07:54 τοπική πρωϊνή ώρα και ήταν εντάσεως 3,9 Ρίχτερ με επίκεντρο μεταξύ των χωριών Νέας Αγαθούπολης – Παλαιού Ελευθεροχωρίου ( 35,2 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά της Θεσσαλονίκης) και με εστιακό βάθος τα 10 χιλιόμετρα.

Ο τρίτος συνέβη στις 05:10:54 τοπική πρωϊνή ώρα και ήταν εντάσεως 2,6 Ρίχτερ με επίκεντρο το χωριό Μεγάλη Γέφυρα Αιγινίου Πιερίας ( 33,1 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά της Θεσσαλονίκης) και με εστιακό βάθος τα 5 χιλιόμετρα.

Στις 05:27:02 τοπική πρωϊνή ώρα συνέβη σεισμική δόνηση εντάσεως 2,5 Ρίχτερ με επίκεντρο λίγο έξω από το Κεφαλοχώρι Ημαθίας ( 44,9 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από Θεσσαλονίκη) και με εστιακό βάθος τα 5 χιλιόμετρα.

Στις 05:27:04 τοπική πρωϊνή ώρα συνέβη σεισμική δόνηση εντάσεως 2,5 Ρίχτερ με επίκεντρο λίγο έξω από την Βεργίνα Ημαθίας ( 50,6 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από Θεσσαλονίκη) και με εστιακό βάθος τα 10 χιλιόμετρα.

Στις 05:41:45 τοπική πρωϊνή ώρα συνέβη σεισμική δόνηση εντάσεως 2,8 Ρίχτερ με επίκεντρο μεταξύ των χωριών Κλειδίου Ημαθίας – Κυμίνων Θεσσαλονίκης ( 23 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από Θεσσαλονίκη) και με εστιακό βάθος τα 10 χιλιόμετρα.
Πηγή: tilegrafimanews.gr
10.8.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget