Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΑΝΑΣΤΑΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ: ΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΠΟΥ ΚΤΙΣΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ;


Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα επικρατεί αναστάτωση και οργή στους πιστούς της Κατερίνης για την απομάκρυνση του παρεκκλησίου του Αγίου Παρθένιου.

Αναβρασμός επικρατεί από σήμερα το πρωί από μια θλιβερή είδηση που κυκλοφορεί στην Κατερίνη ότι κάποιοι ζήτησαν την απομάκρυνση του Παρεκκλησίου του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, προστάτου των Καρκινοπαθών.

Το Παρεκκλήσιο ανεγέρθηκε τον Αύγουστο του 2019 στον χώρο του Δημοτικού Πάρκινγκ Κατερίνης επί των οδών Παρθενίου Βαρδάκα και Παρμενίωνος, επίσης στη μνήμη του Μητροπολίτου Κίτρους Παρθενίου Βαρδάκα του Μακεδονομάχου ως αναγνώριση των αγώνων του υπέρ του Έθνους.
13.8.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget