Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΛΙΤΟΧΩΡΟ: "Μετακομίζει" το Αστυνομικό ΤμήμαΤο Αστυνομικό Τμήμα στο Λιτόχωρο θα μετεγκατασταθεί σπό το σημείο, στο οποίο βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια.

Προσωρινά θα "μετακομίσει" δίπλα στο δημαρχείο, ώσπου να κατασκευαστεί νέο αστυνομικό κτίριο σε άλλο οικόπεδο στην είσοδο της κωμόπολης, ενώ το υπάρχον κτίριο θα γκρεμιστεί, για να ανοίξει ο δρόμος και να υπάρξει κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση στην περιοχή, σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Δίου - Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου στο facebook:

“Δόθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η έγκριση για την μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Δίου Ολύμπου σε χώρο που υποδείχθηκε από το Δήμο στο Δημαρχείο Λιτοχώρου. Ταυτόχρονα δρομολογούνται οι διαδικασίες με το Υπουργείο Οικονομικών για την ανταλλαγή του οικοπέδου με άλλο, στην είσοδο του οικισμού, ώστε να κατασκευασθεί ένα σύγχρονο κτίριο που θα φιλοξενήσει το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου μας.
Η εξέλιξη αυτή, πάγιο αίτημα πολλών ετών, ανοίγει το δρόμο για να αλλάξουμε την εικόνα της κεντρικής πύλης προς τον Όλυμπο, να αποσυμφορήσουμε την δύσκολη κυκλοφοριακά κατάσταση, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, και να αναπλάσουμε αισθητικά και λειτουργικά την περιοχή. Η προσπάθεια αυτή ήταν τους τελευταίους μήνες συνεχής και επίπονη.
Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό κ.Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο κ.Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Διευθυντή Αστυνομίας Πιερίας κ.Τζήμα Γιώργο, τον πρόεδρο της κοινότητας Λιτοχώρου κ. Κυριακάκη Στράτο, για την καθοριστική συμβολή τους και την βοήθεια τους”.

6.8.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget