Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

"Υποδοχή & Λιτανεία του Ιερού Λειψάνου Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω στην Κατερίνη"


 Κατερίνη"

Με την παρουσία του ιερού κλήρου, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίπολης
Λιβύης κ .κ. Θεοφύλακτου, των τοπικών αρχών και πλήθους πιστών, τελέστηκε το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 στις 20.30΄ μπροστά από τον Ι. Ν. Αγίου Θεράποντα Κατερίνης, η Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω και στη συνέχεια η Λιτανεία αυτού και η μεταφορά του στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Κατερίνης, όπου και θα παραμείνει προς προσκύνηση μέχρι το μεσημέρι της 15ης Αυγούστου.
Οι πιστοί μπορούν να προσκυνούν το Ιερό Λείψανο καθημερινά από τις 7.00-12.00 και 19.00-22.00.

4.8.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget