Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αθώοι κρίθηκαν ένας 65χρονος Κατερινιώτης που παραβίασε την καραντίνα όπως και ο 23χρονος οδηγός ταξί


Αθώος κρίθηκε από το τριμελές πλημμελιοδικείο Κατερίνης 65χρονος που είχε συλληφθεί για παραβίαση της καραντίνας και του είχε επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ!


Κατά την ακροαματική διαδικασία, αποδείχτηκε ότι o κατηγορούμενος είχε υποβληθεί σε τεστ για Covid_19 το οποίο βγήκε αρνητικό και μετά την έκδοσή του, δεν υφίστατο καραντίνα γι αυτόν.

Λόγω ασυνεννοησίας των υπηρεσιών, δεν είχε ειδοποιηθεί εγκαίρως η αστυνομία. Θα γίνει επίσης αίτηση αναίρεσης του προστίμου, εντός των επομένων 5 εργάσιμων ημερών. Τον κατηγορούμενο εκπροσώπησε το δικηγορικό γραφείο του κ. Περικλή Γιδαράκου.

Αθώος από το ίδιο δικαστήριο, κρίθηκε και ο 23χρονος οδηγός ταξί.


olympospieria.com
8.8.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget