Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ - 15 ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΑΠΟ ΑΣΑΝΣΕΡ


Μπλακ άουτ προκλήθηκε σε όλη την Πιερία λίγο πριν τις 9 η ώρα χθες το βραδυ, που διήρκησε για πάνω από μία ώρα.

Η σοβαρή βλάβη που βύθισε στο σκοτάδι την Πιερία, σύμφωνα με πληροφορίες, προήλθε από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.
Περίπου 15 εκκλήσεις υπήρξαν προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης για τον απεγκλωβισμό άτομων από ασανσέρ, λόγω της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.
6.8.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget