Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Εξοφλείται από τον ΕΛ.Γ.Α. στις 12 Αύγουστου το υπόλοιπο 35% των αποζημιώσεων του έτους 2019

Μετά από ενημέρωση που είχε η βουλευτής Πιερίας κυρία Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Tροφίμων, κ. Μ. Βορίδη και τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α., κ. Α. Λυκουρέντζο, την...Τετάρτη 12 Αυγούστου θα εξοφληθεί προς τους παραγωγούς το υπόλοιπο 35% των αποζημιώσεων για ζημίες του έτους 2019.


Η Κυβέρνηση, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και ο αρμόδιος Υπουργός, με ευαισθησία στηρίζουν, εν μέσω ιδιαίτερα αντίξοων συνθηκών, τον πρωτογενή τομέα και στέκονται δίπλα στον Έλληνα αγρότη.
11.8.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget