Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

O δισεκατομμυριούχος που έγινε πλουσιότερος από τον Elon Musk και τους ιδρυτές της Google

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ινδίας ξεπέρασε σε πλούτο τον τεχνολογικό γίγαντα της Silicon Valley, Elon Musk, καθώς και τους συνιδρυτές της Alphabet Inc. της Google, Sergey Brin και Larry Page, και βρέθηκε στην 6η θέση της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Η αξία της περιουσίας του προέδρου της Reliance Industries Ltd., Mukesh Ambani, ξεπέρασε την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή του Warren Buffett, φτάνοντας πλέον στα 72,4 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index. Οι μετοχές του ομίλου του έχουν υπερδιπλασιαστεί από το χαμηλό του Μαρτίου, καθώς η ψηφιακή μονάδα του εξασφάλισε δισεκατομμύρια επενδύσεις από εταιρείες όπως η Facebook Inc., η Silver Lake και, πιο πρόσφατα, η Qualcomm Inc.
Η αυτοκρατορία που έχει δημιουργήσει ο Ambani στον κλάδο της τεχνολογίας, μετατοπίζεται σταδιακά στο ηλεκτρονικό εμπόριο, με τους τεχνολογικούς γίγαντες να επιδιώκουν να αποκτήσουν μερίδιο στην ταχέως αναπτυσσόμενη ψηφιακή επιχείρηση της Ινδίας. Η οικονομία του δεύτερου πιο πυκνοκατοικημένου κράτους του κόσμου έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών, κυρίως από τη Silicon Valley, και η Google δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα δαπανήσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα χρόνια για να βοηθήσει στην επιτάχυνση της υιοθέτησης ψηφιακών τεχνολογιών στη χώρα.


Μετά την πτώση των μετοχών της τεχνολογίας τη Δευτέρα, η περιουσία του Page διαμορφώνεται πλέον στα 71,6 δισ. δολάρια, ενώ του Brin στα 69,4 δισ. δολάρια. Η περιουσία του Elon Musk της Tesla υποχώρησε στα 68,6 δισ. δολάρια. Επίσης, η αξία της περιουσίας του μεγαλοεπενδυτή Warren Buffett υποχώρησε την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο ίδιος διέθεσε για φιλανθρωπίες 2,9 δισ. δολάρια.

mononews
14.7.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget