Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Αντισηπτικά, μάσκες & αποστάσεις για την ασφαλή λειτουργία του αμφιθεάτρου στο Δημοτικό πάρκοΜε την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών κανόνων, βάσει των περιορισμών που ορίζουν τα πρωτόκολλα αποτροπής μετάδοσης του κορωνοϊού, με έμφαση στη λήψη μέτρων προστασίας τόσο για τους θεατές, όσο και για τους εργαζομένους το αμφιθέατρο στο Δημοτικό πάρκο, ανοίγει απόψε την αυλαία του.


Παράλληλα, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος είναι σε συνεχή επικοινωνία με την ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και δίδονται οδηγίες για την ασφαλή διοργάνωση των εκδηλώσεων.


Με αφορμή την επανεκκίνηση λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου, τις τελικές διαδικασίες για την οριοθέτηση των καθισμάτων από τους εργαζόμενους του ΟΠΠΑΠ επέβλεψε σήμερα, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), Νίκος Τσιαμπέρας.

«Προκειμένου να απολαύσουμε με απόλυτη ασφάλεια όμορφες καλλιτεχνικές – πολιτιστικές βραδιές στην Κατερίνη, στον Οργανισμό Πολιτισμού ενσωματώσαμε στους κανονισμούς λειτουργίας του αμφιθεάτρου, τα υγειονομικά μέτρα που θέσπισε η Ελληνική Κυβέρνηση για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων σε ανοιχτά θέατρα. Ζητώ από τους θεατές κατανόηση και συνεργασία στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να θωρακιστούμε έναντι της υγειονομικής κρίσης» τονίζει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κος Τσιαμπέρας.

Συνοπτικά προβλέπονται τα εξής:


- Με το 75% της πληρότητάς του, θα λειτουργήσει ο χώρος, προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις ασφάλειας μεταξύ των θεατών.


- Σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες, οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα κατά την είσοδο και την έξοδό τους από το θέατρο.


- Αντισηπτικά στην είσοδο και στην έξοδο.


- Τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ των θεατών στις διαδρομές από και προς το χώρο του θεάτρου, στους χώρους υγιεινής (τουαλέτες) κ.λ.π.


- Αποφυγή συγχρωτισμού στους κοινόχρηστους χώρους του θεάτρου, στους οποίους δεν θα επιτρέπεται η παραμονή των θεατών, αλλά μόνο η διέλευσή τους, μέχρι το σημείο εισόδου στο θέατρο


- Απαγόρευση παραμονής στις ροές ελέγχου εισιτηρίων περισσότερων του ενός ατόμων – με την εξαίρεση κατόχων εισιτηρίων ομάδας, για τους οποίους επιτρέπεται η παραμονή στις ροές ελέγχου έως δύο ατόμων.


- Ρητή απαγόρευση της μετακίνησης τυχόν φορητών καθισμάτων (μαξιλαριών, φορητών καθισμάτων κοκ), με δεδομένο ότι όλες οι θέσεις θα είναι κατανεμημένες με βάση τις οδηγίες για την τήρηση των αποστάσεων που έχουν δοθεί από τους αρμόδιους φορείς.


- Συμμόρφωση προς τις υποδείξεις των διοργανωτών και του προσωπικού εξυπηρέτησης του κοινού.


- Συνιστάται επίσης η έγκαιρη προσέλευση, πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι, από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργείο, ο χώρος του αμφιθεάτρου καθαρίστηκε από χημικές, οργανικές ρυπάνσεις και graffiti, ενώ η υπηρεσία Πρασίνου μεριμνά καθημερινά και συστηματικά για την συντήρηση και τον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου.
14.7.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget