Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Πλιάτσικο τις βραδινές ώρες στο Πάρκο της πόλης από παιδιά μεταναστών

Βράδυ χθες και περί τις 22:30-23:00 η ώρα περιδιαβαίνοντας το πάρκο έγινα θεατής μιας απόπειρας κλοπής κουνελιών στο περιφραγμένο χώρο όπου φυλάσσονται. Είδα ένα μεταναστόπουλο να μπουκάρει από το συρματόπλεγμα και να πηδάει μέσα και να πιάνει ένα κουνέλι και...από έξω περίμενε ένα άλλο - συνεργός του για να δεχτεί το κουνέλι που θα το πετούσε πάνω από το κικλίδωμα. Είδα και πιο πέρα απαθέστατα να καθονται νεαροί στα παγκάκια δίχως να ενδιαφέρονται να αντιδράσουν σε αυτό που γινόταν. Ευτυχώς που υπήρχα εγώ που το φώναξα με δυνατή φωνή και αυτό αμέσως άφησε το κουνέλι και πηδησε τα καγκελα και έφυγε με το ποδήλατο. Μετά πήγα και βρήκα το φυλακα και τον ενημέρωσα για το συμβάν που ειδα και που ήταν στα 50 μέτρα απο εκει αλλα δεν το είδε αυτό μου είπε, όταν τον ρωτησα.
Μετά από 10 λεπτά το ίδιο ξαναπηγε εκεί για να μπει και πάλι μέσα και έτρεξε ο φύλακας και το απομακρυνε. Παρόλα αυτά διαπίστωσα ότι δεν φοβάται κανένας ουτε καν τα παιδιά των μεταναστων
που ήταν ηλικίας δεκα -δώδεκα χρονών το πολύ με ποδήλατα και λυμαίνονται ότι ζωντανό δουν. Δεν ξέρω αν και οι πάπιες που υπήρχαν να μην έγιναν φύλλο και φτερό από αυτούς.Λέω κάνω μια υπόθεση με βάση αυτά που είδα δηλαδή το θράσος τους σε ξένη χώρα πραγματικά δεν περιγράφεται.
Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Αυτοί σε λίγο καιρό αν δεν πάρουμε μέτρα θα μπαινουν μεσα στα σπίτια μας και θα μας ξαφρίζουν.
Προσοχή σε αυτούς που έχουν μπαξέδες μες στην πόλη, κότες, πάπιες δεν θα είναι από αλεπούδες οι κλοπές αλλά απο αυτούς.


Μ.Χ.
11.7.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget