Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας με επαγγελματίες του Ελατοχωρίου
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες του Ελατοχωρίου, τους στηρίζουμε και στόχος μας είναι η προώθηση της περιοχής ως τουριστικός προορισμός 12 μήνες το χρόνο»


Συνάντηση είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου με τους επαγγελματίες της περιοχής του Ελατοχωρίου , το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2020.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην επιχειρηματικότητα, ειδικά φέτος, λόγω της υγειονομικής κρίσης. Ο πρόεδρος τους ενημέρωσε για όλες τις παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου που αφορούν την υγειονομική κρίση και τους επιβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το Επιμελητήριο είναι διαχρονικά δίπλα τους παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται.


Ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ανέφερε ότι: «Είναι υποχρέωση να είμαστε δίπλα σας, να σας στηρίζουμε, να παρεμβαίνουμε και να επεμβαίνουμε. Προσπάθειά μας είναι να προσελκύσουμε τουρίστες απευθυνόμενοι κυρίως στον εσωτερικό τουρισμό. Σκοπός μας να επισκεφτούν την περιοχή σας και να απολαύσουν τα άνετα καταλύματα, την εξαιρετική κουζίνα, τα κέντρα ψυχαγωγίας, τα ορειβατικά μονοπάτια, τις πολυποίκιλες αθλητικές δραστηριότητες και το Χιονοδρομικό Κέντρο του Ελατοχωρίου τόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ήδη έχουμε ξεκινήσει την τουριστική προβολή για τους καλοκαιρινούς μήνες και θα εντατικοποιήσουμε την προβολή και προώθηση με διαδικτυακή διαφήμιση για το χειμώνα. Στόχος μας το Ελατοχώρι να αποτελέσει ένα τουριστικό προορισμό 12 μήνες το χρόνο».


Στη συνάντηση με τον πρόεδρο Ηλία Χατζηχριστοδούλου παρευρίσκονταν η κα. Αναστασία Μποστανίτη πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ελατοχωρίου & μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Ελατοχωρίου, η αντιπρόεδρος κα. Γιώτα Δρούγκα, η γραμματέας κα. Έλλη Γκλάρα, ο κ. Κώστας Γκλάρας πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου, ο κ. Νίκος Γκλάρας πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελατοχωρίου και το μέλος κ. Αντώνης Λιάβας , ο κ. Λεωνίδας Κυριαζής γραμματέας του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμού, οι επιχειρηματίες κα. Ρούλα Δαγκαλίδη, κα. Τζένη Πούλου, κα. Γιώτα Χρυσοπούλου, κ. Δημήτριος Γκλάρας, κ. Γιάννης Παπαβραμίδης, κ. Παναγιώτης Παπανικολάου, κ. Σωτήρης Τουλιαρής.
7.7.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget