Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κ.Κουκοδήμος: Πρόθεσή μας, η διοργάνωση δημοτικών συνελεύσεων, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκεςΠαρά τα εμπόδια που λόγω κορωνοϊού έχουν προκληθεί μέχρι σήμερα, βασική στόχευση της σημερινής διοίκησης του Δήμου Κατερίνης παραμένει η πρόθεση για πραγματοποίηση κατά τόπους ανοιχτών δημοτικών συνελεύσεων τόσο στο παραλιακό μέτωπο και στην περιφέρεια, όσο και στις συνοικίες της πόλης καθώς και στο κέντρο της Κατερίνης.


Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, είχε αναθέσει στον Θεοφάνη Τερζόπουλο την προετοιμασία δημοτικών συνελεύσεων σε όλη την επικράτεια του δήμου, την περασμένη Άνοιξη. Ωστόσο, όπως είπε, ο κορωνοϊός «έφερε τα πάνω κάτω»…

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Δημάρχου, η κατάρτιση του βασικού σχεδίου προγράμματος με ημερομηνίες, ώρες, περιοχές αλλά και χώρους αυτών των δημοτικών συνελεύσεων έγινε από τον κ. Τερζόπουλο, τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ ακολούθησε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Κώστα Λιακόπουλο, προκειμένου να μελετηθούν καλύτερα κάποια σημεία του προγράμματος και να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες, ώστε να αρχίσουν να γίνονται οι συνελεύσεις αυτές περί τα μέσα Μαρτίου.
Η πρώτη συνέλευση είχε προγραμματιστεί για την Ολυμπιακή Ακτή και θα ακολουθούσαν δύο ακόμη συνελεύσεις σε Παραλία και Κορινό προκειμένου να υπάρχει καλύτερη προετοιμασία στο παραλιακό μέτωπο του δήμου, για τη φετινή τουριστική περίοδο. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιούνταν συνελεύσεις σε όλα τα χωριά, ενώ οι τελευταίες συναντήσεις θα γίνονταν στις συνοικίες του Δήμου καθώς και στο κέντρο της πόλης.

Δυστυχώς, όμως, η ταχεία εξάπλωση του κορωνοϊού και η απόφαση της Πολιτείας για απαγόρευση συγκεντρώσεων προς αποφυγή κρουσμάτων οδήγησαν στην ακύρωση των δημοτικών συνελεύσεων του Δ.Κατερίνης. Ωστόσο, σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου, πρόθεσή του είναι να πραγματοποιηθούν οι συνελεύσεις αυτές όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.
14.7.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget