Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ανεξέλεγκτα τα τουρκικά αλιευτικά: Γιατί δεν δίνεται εντολή για νηοψίες;
Δεκάδες είναι οι τουρκικές τράτες αυτή την ώρα στο Αιγαίο ορισμένες εκ των οποίων κινούνται με προκλητικό τρόπο ακόμα και εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων. Ως τώρα στην Αθήνα και στο Υπουργείο Ναυτιλίας σφυρίζουν αδιάφορα τη στιγμή που κάλλιστα θα μπορούσε η Ελλάδα να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα με νηοψίες και ρεσάλτο στα τουρκικά αλιευτικά με πλήρη νομική κάλυψη.

Προφανώς επιχειρείται μια άτυπη αλιευτική συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με την Ελλάδα απούσα.

Ιδανική απάντηση θα ήταν η κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος δίνοντας εντολή για νηοψίες και ρεσάλτο στις τουρκικές τράτες στο Αιγαίο στέλνοντας το κατάλληλο μήνυμα με πάνοπλους άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και των Κλιμακίων Ειδικών Αποστολών να ελέγχουν τουρκικά αλιευτικά.


πηγη defencereview
23.7.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget