Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΆΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΕΛΛΑΣ

Μετά από πρόσκληση του προέδρου, κ. Βεΐδαμενίδη Γρηγόρη, έγινε συνάντηση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μαζί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ Χατζηχριστοδούλου Ηλία, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, και συζητήθηκαν τα φλέγοντα θέματα του τουρισμού.

Συγκεκριμένα...


συζητήθηκαν ακυρώσεις συμβολαίων, το πρόβλημα που προέκυψε με την μη λειτουργία του μεθοριακού σταθμού "Ευζώνων", και επίσης το τεστ των 72 ωρών που δεν πρόκειται να προβούν οι τουρίστες μας σε αυτήν την ταλαιπωρία και να πληρώσουν τόσο χρήματα που κυμαίνονται από 50 έως 150 € / άτομο.

Όλοι αναφερθήκαμε ότι η χρονιά έχει ήδη χαθεί ανεπίτρεπτη, διότι ήδη έχουν περάσει τρεις μήνες και ως τώρα η πληρότητα των καταλυμάτων μας ήταν από 0 έως 5 %. Για αυτό συζητήσαμε ότι πρέπει να αποζημιωθούν οι τουριστικές επιχειρήσεις για την ζημία που έχουν υποστεί και να μπορέσουνε να τις κρατήσουν όρθιες ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν το 2021.

Επίσης συζητήθηκε και το θέμα της συμμετοχής της Ομοσπονδίας μαζί με το Επιμελητήριο, της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Κατερίνης για να αρχίσει η καμπάνια στοχευμένα για την προβολή του νομού μας για την προσέλκυση ελλήνων τουριστών.
16.7.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget