Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πολεμικό μανιφέστο στον τουρκικό Τύπο - Bγάζουν χάρτες & ''στοχοποιούν'' ελληνικά αεροδρόμια
Τι αναφέρουν για τους ''Bora''


Σε απειλές κατά της Ελλάδας προχωρούν τουρκικά ΜΜΕ και αναλυτές. Mε χάρτες προκλητικούς μάλιστα στοχοποιούν ελληνικές πόλεις και αεροδρόμια.


Βέβαια όλα αυτά είναι στα πλαίσια προπαγάνδας και κάποιος πρέπει να τους ''κόψει'' τον τσαμπουκά.

Εξάλλου το Ελληνικό ΠΝ έδειξε αυτές τις ημέρες στους Τούρκους ποιος έχει το πάνω χέρι. Μονάδες επιφάνειας αποσυντονίζουν τους προκλητικούς Τούρκους, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση είναι βέβαιο ότι θα τραβήξουν το σχοινί της έντασης.

Φυσικά οι ισχυρισμοί των Τούρκων δεν είναι και οι πιο ρεαλιστικοί και κύριος σκοπός τους είναι η ιδέα της απειλής και η ψυχολογική εξουθένωση των Ελλήνων, καθώς γνωρίζουν ότι η ναυτική και αεροπορική ισχύς της Ελλάδας είναι σημαντική και αποτελεί βασικό παράγοντα του ελληνικού αμυντικού συστήματος.


Οι πύραυλοι BORA έχουν εμβέλεια 280 χιλιόμετρα.


Το βλήμα διαμέτρου 610mm έχει συνολικό βάρος 2.500kg και δύναται να εξουδετερώσει μια μεγάλη γκάμα στόχων, όπως αρχηγεία, αποθήκες και κρίσιμες εγκαταστάσεις όπως ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες, διυλιστήρια κα.

Τεχνικές προδιαγραφές:
Διάμετρος 610 mm
Βάρος 2.500 kg
Καθοδηγούμενο σύστημα παγκόσμιου εντοπισμού θέσης (GPS)
Σύστημα πλοήγησης (ANS)
Αεροδυναμικός έλεγχος: με ηλεκτρομηχανικό σύστημα κίνησης
Τύπος καυσίμου : Σύνθετο στερεό καύσιμο
Τύπος κεφαλής : κοινός
Βάρος κεφαλής: 470 kg

Εμείς εδώ στην Ελλάδα πρέπεινα κινηθούμε ταχύτατα και να κάνουμε αυτό που δεν κάνουμε εδώ και χρόνια.

Μιλάμε για την άμεση συμφωνία για την αναβάθμιση των ελληνικών πυραύλων σε επίπεδο S-300PMU-2 Favorite.

Οι δύο συστοιχίες μας S-300PMU-1 θα μπορούσαν για παράδειγμα να καλύψουν Αθήνα και Θεσ/νικη, ενώ θα αποτελούσαν την αιχμή της ελληνικής αεράμυνας έναντι οποιαδήποτε τουρκικής απειλής, οπουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας.

Επίσης το ίδιο οφείλουμε να πράξουμε και με τους πυραύλους Tor-M1.


PENTAPOSTAGMA
23.7.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget