Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Μείωση ενοικίου 40% για τους μήνες Ιουλίου και Αυγούστου από το Επιμελητήριο Πιερίας
Την επέκταση του μέτρου της μείωσης των ενοικίων των επιχειρήσεων κατά 40% τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο προτείνει, με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό κ. Απ. Βεσυρόπουλο, ο πρόεδρος του...

Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. Η επιστολή κοινοποιείτε στους βουλευτές Πιερίας στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας και σε όλα τα Επιμελητήρια της χώρας.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Αναμένουμε την άμεση τροποποίηση της εν λόγω απόφασης και την ευεργετική επέκταση του μέτρου προς όφελος του επιχειρηματικής κοινότητας».

Το πλήρες κείμενο της επιστολής

ΘΕΜΑ: Μείωση ενοικίου 40% για τους μήνες Ιουλίου και Αυγούστου

Κύριε Υπουργέ,

Χωρίς να παραγνωρίζουμε τις άοκνες προσπάθειες της κυβέρνησης για την οικονομική ανακούφιση των πληττομένων επιχειρήσεων, και την επανεκκίνηση της Οικονομίας, θεωρούμε επιμελητηριακό μας καθήκον να σας εκφράσουμε την απογοήτευση του επιχειρηματικού κόσμου για την εξαίρεση της συντριπτικής του πλειοψηφίας από το μέτρο της μείωσης του ενοικίου κατά 40%.

Η σταδιακή και βραδύτατη επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας καθώς και η κατακόρυφη πτώση του τουρισμού, συμπαρασύρουν το σύνολο Ελληνικής Οικονομίας σε μια πρωτόγνωρη και απότομη ύφεση.

Το γεγονός αυτό και μόνο εκτιμούμε ότι αποτελεί καταλυτικό επιχείρημα για την επέκταση του μέτρου στο σύνολο των επιχειρήσεων και ιδιαίτερα αυτών των μικρομεσαίων και του λιανικού εμπορίου, οι οποίες, κατά κύριο λόγω, αν και πληττόμενες θα συνεχίζουν σύμφωνα με την πρόσφατη απόφασή σας να καταβάλουν δυσβάστακτα για την εποχή ενοίκια.

Έχοντας εμπιστοσύνη στα γρήγορα αντανακλαστικά της κυβέρνησης, αναμένουμε την άμεση τροποποίηση της εν λόγω απόφασης και την ευεργετική επέκταση του μέτρου προς όφελος του επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο Πρόεδρος
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου
11.7.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget