Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Επιτυχίες μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης στις Πανελλαδικές ΕξετάσειςΗ Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά τις 5 υψηλότερες επιδόσεις μαθητών μας, οι οποίοι ξεχώρισαν:
- στον Προσανατολισμό Σπουδών Υγείας με 18775 και 18675 μόρια,
- στον Προσανατολισμό Ανθρωπιστικών Σπουδών με 18150 και 18000 μόρια και
- στον Προσανατολισμό Θετικών Σπουδών με 17900 μόρια, ο οποίος σημειωτέον ότι πέτυχε το απόλυτο Άριστα στα Μαθηματικά και τη Φυσική, καθώς βαθμολογήθηκε με 100/100 και στα δύο μαθήματα.
Συγχαίρουμε όλους τους υποψήφιους μαθητές μας για τον αγώνα τους και τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στους νέους δρόμους που τους ανοίγονται.

Ο Διευθυντής
Παναγιώτης Γ. Αλεκάκης
16.7.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget