Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ TOY Α.Σ. Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΦΩΤΟ


Σε τρεις μέρες ολοκληρώθηκε η φετινή απονομή επαίνων στους αθλητές της ακαδημίας μας. Θέλοντας να αποφύγουμε τον συνωστισμό που θα έφερνε μια κοινή γιορτή με όλους τους αθλητές της ακαδημίας , επιλέξαμε να μοιράσουμε τους επαίνους τμηματικά ξεκινώντας τη Δευτέρα με τους μικρούς μας pro junior.
Την Τρίτη σειρά είχε το pro mini και την Τετάρτη ολοκληρώθηκε η απονομή με τοmini. Στις απονομές το παρόν έδωσαν τη Δευτέρα οι δυο αντιδήμαρχοι και φίλοι του συλλόγου Βασίλης Βροχαρίδης και Γιώργος Καραλής ενώ την Τετάρτη κοντά μας ήταν η πρόεδρος των κριτών καλαθοσφαίρισης κεντρικής Μακεδονίας κ. Κική Καραγιαννίδου, γνωστή από την παρουσία της εδώ και πολλά χρόνια στα έδρανα γραμματείας των αγώνων της ΕΚΑΣΚΕΜ και όχι μόνο. Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί θερμά αλλά σίγουρα η φετινή διαδικασία δε μπορεί σε καμιά περίπτωση να συγκριθεί με τις γιορτές των προηγούμενων ετών .Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα έχουμε αφήσει πίσω μας την περιπέτεια της πανδημίας και θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να γιορτάσουμε όπως πραγματικά το αξίζουν οι μικροί μας αθλητές.
Στον επίλογο της εκδήλωσης της Τετάρτης είχαμε και μια πρώτη συγκέντρωση του εφηβικού τμήματος του συλλόγου που την επόμενη χρονιά φιλοδοξούμε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.26.6.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget