Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τρέξιμο στην παραλία – Tι θα πρέπει να γνωρίζετεΤι θα λέγατε τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών αντί να τρέχετε στους δρόμους ή τα πάρκα της πόλης, να μετά τη δουλειά να κάνετε μία στάση στην παραλία για να τρέξετε απολαμβάνοντας τον ήλιο να δύει;

Τα οφέλη του τρεξίματος στην άμμο είναι πολλά περισσότερα σε σχέση με αυτό στην άσφαλτο.

• Βελτιώνει την ισορροπία. Η ασταθής επιφάνεια απαιτεί κάποια επιπλέον δύναμη από τους κατώτερους μυς, καθώς πρέπει να δουλέψουν πιο πολύ, ώστε να ισορροπήσουν το κορμί σας.

• Κάνει καλό στα πόδια. Η άμμος είναι μαλακή, που σημαίνει ότι οι δυνάμεις χαμηλής πρόσκρουσης κινούνται μέχρι τα πόδια. Αντί να πιέζετε το βάρος προσγείωσης κατ’ευθείαν στα πόδια, η άμμος διαχέει αυτή την ενέργεια. Αυτό θέτει χαμηλότερα φορτία στις αρθρώσεις και τα οστά.

• Καίτε περισσότερες θερμίδες: η άμμος δημιουργεί μια αύξηση στην πρόσληψη μυών και παρέχει καύση υψηλότερης θερμιδικής αξίας.Τέλος, όταν γυμνάζεστε στην παραλία θα συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Εκτός από το να αποκτήσετε καλλίγραμμο σώμα θα πάρετε μια καλή δόση βιταμίνης D.

Μην ξεχνάτε αντηλιακό και καπέλο όταν είναι απαραίτητο!
12.6.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget