Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η Google ενεργοποιεί την αυτόματη διαγραφή δεδομένων

Η Google ανακοίνωσε θα αρχίσει να σβήνει αυτόματα τα δεδομένα των χρηστών.


Πρόκειται για τα δεδομένα τοποθεσίας, περιήγησης και ιστορικού αναζήτησης από τους λογαριασμούς τους έπειτα από 18 μήνες.

Πριν, οι χρήστες έπρεπε να προεπιλέξουν ότι δεν θέλουν η Google να αποθηκεύει τα δεδομένα τους για απεριόριστο χρονικό διάστημα.


Αυτή η αλλαγή επιτρέπει στην Google να κρατά πληροφορίες και να σας προτείνει διάφορα πράγματα με βάση τις προηγούμενες τοποθεσίες σας ή αναζητήσεις σας, αλλά δεν θα μπορεί να κρατήσει τα δεδομένα για χρόνια.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Sundar Pichai, η αλλαγή θα γίνει πρώτα στα iphone και έπειτα στα adroid κινητά.

Όπως αναφέρει το CNBC, η Google θα προσφέρει επίσης πιο ενεργούς ελέγχους απορρήτου και θα βοηθήσει τους χρήστες να διαχειριστούν τις ρυθμίσεις απορρήτου τους. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε βασικά στοιχεία ελέγχου του λογαριασμού Google μέσω αναζήτησης.

Επιπλέον, η Google διευκολύνει την πρόσβαση σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης σε επιλεγμένες εφαρμογές.

Η λειτουργία σάς επιτρέπει να περιηγείστε ή να χρησιμοποιείτε εφαρμογές ιδιωτικά και η Google δεν θα αποθηκεύει το ιστορικό περιήγησής σας, τα cookie ή τα δεδομένα ιστότοπου.

Στους Χάρτες Google, η Google δεν θα διατηρεί το ιστορικό του πού βρισκόσασταν όταν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης.

DIKAIOLOGITIKA
26.6.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget