Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πίθηκοι έκλεψαν δείγματα αίματος ασθενών με κορωνοϊό και τα ήπιαν

SigmaLiveΜια ομάδα πιθήκων στην Ινδία, επιτέθηκε σε εργαζόμενο σε βιολογικό εργαστήριο, άρπαξε δείγματα αίματος ασθενών, που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και στην συνέχεια ανέβηκαν γρήγορα σε ένα δέντρο όπου και απόλαυσαν το «ρόφημα» τους, όπως ανέφεραν οι αρχές.Το περιστατικό συνέβη ενώ ο τεχνικός του εργαστηρίου περπάταγε στην πανεπιστημιούπολη ενός κρατικού ιατρικού κολεγίου στην πόλη Μίρατ, 460 χιλιόμετρα βόρεια του Λάκναου, πρωτεύουσα της πολιτείας του Ούταρ Πραντές.

«Οι πίθηκοι άρπαξαν και έφυγαν με δείγματα αίματος τεσσάρων ασθενών Covid-19 που υποβάλλονται σε θεραπεία με αποτέλεσμα να πρέπει να τους πάρουμε εκ νέου δείγματα», δήλωσε ο γιατρός του κολλεγίου, Σ.Κ.Καργκ.

Αυτό που οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εξακριβώσουν ακόμα είναι αν οι πίθηκοι κατάφεραν να πιούν όλο το αίμα ή έχυσαν μέρος του στην προσπάθεια τους να ανέβουν στο δέντρο. όπως είναι φυσικό αυτό έχει προκαλέσει την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής, καθώς φοβούνται για εξάπλωση του ιού.

Όπως τόνισε ο Σ.Κ.Καργκ, δεν είναι σαφές εάν οι πίθηκοι θα μπορούσαν να προσβληθούν από τον κορωνοϊό αν έρθουν σε επαφή με μολυσμένο αίμα.

«Δεν έχουν βρεθεί στοιχεία ότι οι πίθηκοι μπορούν να μολυνθούν από τον ιό».
10.6.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget