Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κύκλωμα διαφθοράς στην ΕΛΑΣ: Οι... εξυπηρετήσεις δημοσιογράφου στον «ταμία»

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του κυκλώματος διαφθοράς στην ΕΛΑΣ.


Σημαντικό ρόλο φέρεται να διαδραμάτιζε και δημοσιογράφος που εμφανίζεται στο ενημερωτικό δελτίο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) που περιλαμβάνεται στην ογκωδέστατη δικογραφία της υπόθεσης.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος φέρεται να διατηρούσε στενές σχέσεις με τον «ταμία» του κυκλώματος, Δ. Μάλαμα. Πιο συγκεκριμένα, φέρεται να τον πληροφορεί σχετικά με την υπόθεση προσαγωγής του από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Επιπλέον φέρεται να αναλαμβάνει την απεμπλοκή των αρμοδίων υπηρεσιών που πραγματοποιούν ελέγχους σε εταιρεία συμφερόντων του Μάλαμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα έγγραφα της δικογραφίας αναφέρεται επίσης πως δίνονται 1.000 ευρώ στον δημοσιογράφο με τον τελευταίο να φέρεται ακόμη να φροντίζει να μην πηγαίνει η αστυνομία σε ένα καινούργιο μαγαζί στο Χαϊδάρι αλλά και να έρχεται σε επαφή με αστυνομικό Διευθυντή ζητώντας να ενημερωθεί για πιο λόγο σφραγίζεται συνεχώς παράνομο καζίνο.

Οι δυο τους, εμφανίζονται να είχαν επαφές και κατά το παρελθόν, προκειμένου ο δημοσιογράφος να μεσολαβήσει για να σβηστεί μια κλήση γνωστού -στον Μάλαμα- ατόμου. Τον ίδιο δημοσιογράφο προσεγγίζει τρίτο άτομο, γνωστό του φερόμενου ως «ταμία» του κυκλώματος.

Το documentonews.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση δημοσιογράφο ο οποίος απάντησε: «Σε ιστορίες της ΚΥΠ δεν θα απαντήσω παρά μόνο με τον τρόπο που τους αρμόζει και την ώρα που πρέπει».


documentonews.gr
21.6.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget