Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

"ΙΡΙΔΑ": Τα πρώτα ιδιωτικά ΚΔΑΠ ΜΕΑ στην ΠιερίαΤα ΚΔΑΠ ΜΕΑ "ΊΡΙΔΑ" είναι τα πρώτα ιδιωτικά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία στην Πιερία !!Είναι εκπαιδευτικές δομές που φιλοξενούν ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ παιδιά, εφήβους και ενήλικες με αναπηρία.

Στόχος μας στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΄΄ΙΡΙΔΑ΄΄ είναι η γνήσια αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, η κοινωνική ένταξη, η ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων αλλά και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ΑΜΕΑ, μέσα από παιδαγωγικές και πρωτοποριακές δράσεις.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6972568221 / 6978311437
e-mail: kdapirida@gmail.com
7.6.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget