Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΦΑΝΗ!


Όλη η Ελλάδα είναι συγκινημένη! Το θαύμα στην παράλυτη Φανή, είναι δημόσιο, άμεσο και συγκλονιστικό!

Ο Τίμιος Σταυρός του πατρός Δημητρίου στο Εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, το Τίμιο Ξύλο όπου Σταυρώθηκε ο ίδιος ο Χριστός, θαυματουργεί και πάλι χάρη στο έλεός του Παντοδύναμου Κυρίου!
Κολλά επάνω στο σώμα σαν βεντούζα, θαυματουργικά και θεραπευτικά (όπως και ο Σταυρός του παπα – Σταύρου στο Ρέθυμνο) και θεραπεύει άμεσα κάθε παράλυση, κάθε νεύρο, κάθε αρρώστια και την πιο βαριά και την πιο ανίατη!
Και το θαύμα στην παράλυτη Φανή, που έφερε ως εκεί πάνω με πίστη η οικογένειά της, γίνεται και είναι μέγα! Στις 21-6-2020 μ.Χ.! Δείτε το στο βίντεοΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ …ΑΛΟΓΑΚΙ
Λίγο πρωτύτερα, την ίδια εκείνη ημέρα 21-6-2020, ένα αλογάκι ήρθε ξαφνικά στο Δισκοπότηρο του παπα-Δημήτρη, την ώρα που ετοιμαζόταν να βγάλει την Θεία Κοινωνία! Κάθισε στην μερίδα του Χριστού, ανέβηκε έπειτα στην Αγία Λαβίδα και στο τέλος πάνω στον παπα-Δημήτρη όπου και έμεινε μέχρι το τέλος της Θείας Λειτουργίας, σκαρφαλώνοντας στο αυτί του!
Τότε ο ευσεβής Ιερέας, το ερμήνευσε μπροστά στον κόσμο, ως κάτι ευχάριστο που θα ακούσουμε για κάποιο θαύμα του Σταυρού! Και το θαύμα έγινε μετά! Έγινε στην παράλυτη Φανή! Που την φέρανε σχεδόν σηκωτή, εντελώς παράλυτη και έφυγε τρέχοντας τις σκάλες!
Δείτε το βίντεο με το αλογάκι και την ερμηνεία του παπα-Δημήτρη, που εκπληρώθηκε τόσο άμεσα και θαυμαστά!
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΡΟΥΡΟΣ
Ο Σταυρός είναι ο Φύλαξ πάσης της Οικουμένης! Είναι το “εν τούτω νίκα” της Ορθόδοξης Ελληνοσύνης, που μια Ελληνίδα Βασιλομήτωρ, η Αγία Ελένη από το Δρέπανο της Βιθυνίας (Ελενόπολις), θα έβρισκε και θα ύψωνε στους Αγίους Τόπους! Δείτε το βίντεο από την “δεύτερη στέψη” της Αγίας, κατά τον συγκινητικό ερχομό της στην Ελλάδα, τον Μάιο του 2017


Ο Σταυρός, που πολεμούνε μαζί με την Παναγία όλες οι αιρέσεις, θαυματουργεί και πάλι και θεραπεύει τα ανίατα!

Και κάποιοι μας κλείσανε τις Εκκλησίες, για να μην λάβουμε τούτη την θεραπεία, τούτο το διαρκές θαύμα της Ορθοδοξίας, που προσεύχεται και για όλους τους λαούς, για όλους τους ανθρώπους. Να έρθουν εις επίγνωση Αληθείας και να σωθούν στην αιωνιότητα του Παραδείσου, όπου θα δεσπόζει ο Τίμιος και Ζωοποιός Σταυρός!

Και να φανταστεί κανείς ότι τον έχουμε στην Σημαία μας! “Σημείον μέγα και εν πολέμοις φρικτόν”! Και δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν!

Ο Σταυρός είναι της Ελλάδας Φρουρός!

Φορέστε πάνω σας με πίστη και ταπείνωση, με δέος τον Σταυρό και βάλτε τον φύλακα στα παιδιά σας. Η δύναμή του είναι τεράστια!


ΠΗΓΗ: makeleio.gr
30.6.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget