Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πρόσκληση ενημέρωσης για τη λειτουργία των Στεγών Υποστηριζόμενης ΔιαβίωσηςΟ «Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης» προτίθεται να λειτουργήσει τρεις (3) Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για άτομα με Νοητική Υστέρηση. Οι ΣΥΔ θα λειτουργήσουν επί της οδού Νεφέλης 11 σε ιδιόκτητο κτίριο.

Όσοι δικαστικοί συμπαραστάτες ενδιαφέρονται να ενημερωθούν, να πάρουν πληροφορίες και να δουν από κοντά τους χώρους όπου θα λειτουργήσουν οι ΣΥΔ μπορούν να τηλεφωνήσουν για ραντεβού στο 2351073919 από τις 09:00 έως τις 13:00. Η ενημέρωση θα γίνεται κατόπιν ραντεβού από 15/6/2020 έως 19/6/2020.

Οι Σ.Υ.Δ. θα δέχονται για ένοικους:

• αυτοεξυπηρετούμενους άντρες και γυναίκες, άνω των 18 ετών

• άτομα με μέτρια/βαριά νοητική υστέρηση (πιστοποιημένη από το ΚΕ.Π.Α.). Οι ενδεχόμενες κινητικές- αισθητηριακές ανεπάρκειες τους να μην εμποδίζουν, όσο το δυνατόν την αυτοεξυπηρέτηση τους

Τα άτομα τα οποία δεν θα εντάσσονται στη Σ.Υ.Δ. είναι:

•άτομα με ενεργά ψυχιατρικά νοσήματα

• άτομα με επιληπτικές κρίσεις, που δεν ελέγχονται με φαρμακευτική αγωγή

• άτομα με σοβαρές κινητικές διαταραχές

• άτομα κλινήρη

• άτομα με πλήρη απώλεια όρασης

• άτομα χωρίς πιστοποίηση για το είδος και βαθμό αναπηρίας τους από το ΚΕΠΑ
7.6.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget