Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ξεχασμένη βαλίτσα σε τρένο στην Ελβετία ψάχνει.. ιδιοκτήτη!


sigmaliveΑπίστευτο κι όμως αληθινό! Βαλίτσα γεμάτη με χρυσό ψάχνει ιδιοκτήτη.

Η ελβετική αστυνομία αναζητά άγνωστο που ξέχασε στο τρένο μια βαλίτσα γεμάτη ράβδους χρυσού, η αξία των οποίων υπολογίζεται στις 190.000 δολάρια.

H «χρυσή» βαλίτσα εντοπίστηκε μεταξύ των σταθμών Σεν Γκάλεν και Λουκέρνης, τον περασμένο Οκτώβριο, σύμφωνα με τις Αρχές.

Παρά τις έρευνες, και σχεδόν ένα χρόνο μετά, κανείς δεν έχει αναζητήσει την πολύτιμη βαλίτσα.

Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να βρουν τα ίχνη του/της κατόχου και έτσι δημοσιοποίησαν το εύρημα αυτό, μήπως προσέλθει αυτοβούλως.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ιδιοκτήτης μπορεί να διεκδικήσει τον θησαυρό μέσα σε πέντε χρόνια.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο CNNi πως ήδη υπάρχουν πολλές αιτήσεις για τον χρυσό και έχουν ελεγχτεί όλοι οι… ενδιαφερόμενοι.

Φαίνεται πως για την ώρα δεν έχει βρεθεί ο νόμιμος ιδιοκτήτης.

Πηγή: cnn.gr
21.6.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget