Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΠΙΕΡΙΑ - Νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός


Την Παρασκευή της 19ης Ιουνίου η Διασωστική Ομάδα Πιερίας κλήθηκε από το Λιμενικό σώμα της Κατερίνης να συμμετάσχει στην ανεύρεση ενός νεαρού....
αγνοούμενου από την πλευρά της Θεσσαλονίκης.


Το Λιμενικό σώμα της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Λιμενικό σώμα της Κατερίνης ξεκίνησαν συντονισμένα τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα.
Στην έρευνα συμμετείχε η ΕΟΔ (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης), ένα ελικόπτερο, καθώς και ιδιώτες ψαράδες.
Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας τέθηκε σε άμεση ετοιμότητα και συνεργάστηκε αρμονικά με όλους τους φορείς που συμμετείχαν στην έρευνα του νεαρού άνδρα.

Δύο μέλη της, ο Αναστάσιος Παπαζιός και ο Νίκος Κατσίκας μέσα από την πολύτιμη συνεργασία και προσφορά του ιδιοκτήτη του ταχύπλοου σκάφους κ. Αθανάσιου Κρομμύδα ξεκίνησαν άμεσα την αναζήτηση του νεαρού αγνοούμενου.

Η αναζήτηση διήρκεσε από το βράδυ της Παρασκευής έως τα ξημερώματα του Σαββάτου της 20ης Ιουλίου. Δυστυχώς, ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός.


Πηγή: rescueteampieria.gr-ΠΙΕΡΙΚΗ
20.6.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget