Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Συναγερμός στον Κορινό. Μαύρο βανάκι πλησίασε παιδάκια!


Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Κορινού! Στις 20.30 περίπου της Τετάρτης (χθες βράδυ) και στην περιοχή του παιδικού σταθμού (παλιά νεκροταφεία), έπαιζαν πέντε μικρά παιδάκια. Ξαφνικά πάρκαρε μπροστά τους μαύρο βανάκι (μάρκας Mercedes λένε) με φιμέ τζάμια και ένας εκ των επιβαινόντων τα ρώτησε αν θα ήθελαν να δούνε κάποια γατάκια που είχαν μέσα στο βαν.

Τα παιδάκια φοβήθηκαν, πήραν τα ποδήλατά τους και ξέφυγαν γρήγορα στα γύρω στενά. Το βαν ακολούθησε κάποια από αυτά, (έτσι ισχυρίστηκαν μετά). Οι γονείς θορυβήθηκαν και βγήκαν με οχήματα στους δρόμους του χωριού, ψάχνοντας τους δράστες.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και κατά τις 21.30 ήρθαν δύο περιπολικά, όμως σύμφωνα με μαρτυρίες το βαν διέφυγε από τον κεντρικό δρόμο με ιλιγγιώδη ταχύτητα…


ΟΛΥΜΠΟΣ-ΠΙΕΡΙΑ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ


Related
25.6.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget