Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τι σχέση έχει με την Πιερία η γυναίκα που άρπαξε τη Μαρκέλλα;


Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν μαρτυρίες και υλικό, που “δείχνουν” ήδη μέρος της διαδρομής που ακολούθησε η γυναίκα που απήγαγε τη Μαρκέλλα!

Ένα από αυτά τα μέρη “είναι” η Κατερίνη; Υπάρχει πιθανότητα, η κύρια ύποπτη της υπόθεσης να έκανε…πέρασμα από πολύ γνωστό κατάστημα της πόλης, όπου ξόδεψε ένα σεβαστό ποσό. Περισσότερα στοιχεία (βίντεο-φωτογραφίες) δεν μπορούν να δημοσιευθούν, για να μην παρεμποδιστεί το έργο της ΕΛΑΣ στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης!!!


17.6.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget