Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Στον ανακριτή σήμερα το συμβούλιο της ΔΕΑΔΟ του δήμου Δίου-Ολύμπου για να απολογηθεί για απιστία

Το παλιό διοικητικό συμβούλίο της ΔΕΑΔΟ κατηγορείται για απιστία κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της ΔΕΑΔΩ (άρθρα 390 παρ. 2-1, όπως ισχύει μετά την αντικατάσταση με...

το νόμο 4619/2019, ΚΠ και 255 παρ. 4 και 266 του Ν. 3463/2006. Ο ανακριτής εγκλημάτων διαφθοράς Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Βρεττάς κάλεσε το 11μελές συμβούλιο σύμφωνα με τις διατάξεις του κώδικα 270 και 271 του ΚΠΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η κατηγορία αναφέρεται σε αναθέσεις έργων χωρίς δημοπρασία και σε παράνομες προσλήψεις σε δημοτική επιχείρηση. Μεταξύ των 11 κατηγορουμένων βρίσκονται 2 πρώην δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι κλπ.

Η ανάκριση θα συνεχιστεί αύριο και ίσως τη Δευτέρα.


lefteria.blogspot.com-ΠΙΕΡΙΚΗ
25.6.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget