Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ανακυκλώνουμε συστηματικά και σωστά


Με αφορμή τον χθεσινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο Δήμος Δίου-Ολύμπου καλεί τους δημότες του να κάνουν την προστασία...
του περιβάλλοντος, τρόπο ζωής γιατί όπως τονίζει το περιβάλλον είναι στα χέρια μας, για να το παραδώσουμε στην επόμενη γενιά.


Το μήνυμα που εξέδωσε ο Δήμος Δίου –Ολύμπου, αναφέρει τα εξής:

Η 5η Ιουνίου έχει καθιερωθεί από τα Ηνωμένα Έθνη ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μια μέρα που υπενθυμίζει σε όλους μας την εξάρτηση του ανθρώπου από το περιβάλλον στο οποίο ζει, καθώς η υγεία μας, σωματική και ψυχική, βρίσκεται σε άμεση σχέση με τον χώρο γύρω μας. Είναι αυτονόητο, επομένως, ότι η προστασία του περιβάλλοντος, η προστασία του αέρα που αναπνέουμε, του νερού που πίνουμε, της γης που μας δίνει τους καρπούς της, είναι υποχρέωση όλων μας.

Σχετικές δράσεις υπήρξαν προτεραιότητα από την αρχή της θητείας μας στον δήμο Δίου-Ολύμπου. Ξεκινώντας από τη σωστότερη και πιο οργανωμένη αποκομιδή των απορριμμάτων, το επόμενο βήμα μας είναι η καλύτερη οργάνωση της ανακύκλωσης με τον ορισμό εκ νέου σημείων συγκέντρωσης ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, πλαστικό, ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα).

Καλούμε όλους τους δημότες να κάνουν την προστασία του περιβάλλοντος τρόπο ζωής. Να αναλάβουν, συνειδητά και οργανωμένα, την ευθύνη τόσο για τη μείωση, όσο και για τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων που παράγουμε, τηρώντας το πρόγραμμα αποκομιδής των σκουπιδιών, διαχωρίζοντας και ανακυκλώνοντας τα ανακυκλώσιμα υλικά, εξοικονομώντας φυσικούς πόρους με κάθε τρόπο. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε τη διαφορά.

Ανακυκλώνουμε συστηματικά και σωστά.

Το περιβάλλον είναι στα χέρια μας, για να το παραδώσουμε στην επόμενη γενιά.
6.6.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget