Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Στο πόδι όλη η Παραλία Κατερίνης - Ξενοδόχος τριτοκλασσάτου ξενοδοχείου αποφάσισε να γεμίσει το ξενοδοχείο του με μετανάστες εν’ όψη του καλοκαιριού!!!Στο πόδι οι Παραλίωτες από την ώρα που έμαθαν ότι γνωστός επιχειρηματίας (ξενοδόχος) έκλεισε deal για να παραχωρήσει το ξενοδοχείο του στην Παραλία, σε ΜΚΟ με σκοπό να φιλοξενηθούν οικογένειες μεταναστών.


Επίσης πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση όλων των επαγγελματιών της Παραλίας προκειμένου να συζητήσουν το θέμα αυτό.

Τέλος οι κάτοικοι της Παραλίας ενημέρωσαν τόσο τους βουλευτές όσο και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για το θέμα, ζητώντας την άμεση παρέμβασή τους,
8.6.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget