Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Απίστευτο σκηνικό στην Πιερία: Αρματαγωγό... έδεσε σε beach bar (pics)

readerΜπροστά σε ένα... περίεργο θέαμα βρέθηκαν οι εργαζόμενοι beach bar στην Πιερία όταν αντίκρισαν ένα αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού μπροστά από τις ξαπλώστρες!Το αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού «Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ L176» έδεσε μπροστά από beach bar της Πιερίας.

Όπως είπαν οι εργαζόμενοι στον Ελεύθερο Τύπο, μόλις έφτασαν στο beach bar είδαν μεγάλη κινητικότητα του Λιμενικού, με στελέχη να επιτηρούν την παραλία και το αρματαγωγό να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.


Εν τέλει το πλοίο έπλευσε προς την ακτή και τα στελέχη του Λιμενικού είχαν συνομιλία με τους ναύτες για περίπου 15 λεπτά. Λίγο αργότερα, το αρματαγωγό αποχώρησε από το σημείο.

Φωτογραφίες: Facebook/Gallaria


Συλλογή φωτογραφιών 1 2

Απίστευτο σκηνικό στην Πιερία: Αρματαγωγό... έδεσε σε beach bar (pics) - Media Gallery 2Απίστευτο σκηνικό στην Πιερία: Αρματαγωγό... έδεσε σε beach bar (pics) - Media GalleryΑπίστευτο σκηνικό στην Πιερία: Αρματαγωγό... έδεσε σε beach bar (pics) - Media Gallery 2Απίστευτο σκηνικό στην Πιερία: Αρματαγωγό... έδεσε σε beach bar (pics) - Media Gallery


24.6.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget