Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ξέχασε σε τρένο... 3 κιλά χρυσό - Τον ψάχνουν από τον Οκτώβριο


Ένας τύπος στην Ελβετία το παράκανε, έχουμε δει πολλούς να ξεχνάνε στα ΜΜΜ διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα, όμως μια τσάντα με χρυσό ποτέ.


Όπως αναφέρει το BBC καταβάλλονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη των 3 κιλών χρυσού που ξέχασε σε μια μετακίνησή του τον περασμένο Οκτώβριο.

Το χρυσό που αξίζει περίπου 152.000 £ (169.187 ευρώ) βρέθηκε σε ένα τρένο μεταξύ St Gallen και Λουκέρνης.

Ο ιδιοκτήτης έχει περιθώριο πέντε χρόνων για να πάρει πίσω τον χρυσό σύμφωνα με επίσημη δήλωση του εισαγγελέα στη Λουκέρνη.

Το θέμα δημοσιοποιήθηκε τώρα επειδή απέτυχαν οι προσπάθειες των Αρχών να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη.

Μάλιστα η αστυνομία προειδοποίησε ότι θα γίνεται έλεγχος σε όποιον ισχυριστεί πως είναι ιδιοκτήτης, ώστε να διαπιστωθεί αν λέει αλήθεια.


ΠΙΕΡΙΚΗ
17.6.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget