Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Παιδί πολύτεκνου ιερέα ο άτυχος 15χρονος που σκοτώθηκε παίζοντας με τα αδέλφια του


Το 15χρονο αγόρι που δέχτηκε καταπρόσωπα βολή από αεροβόλο και εξέπνευσε στο νοσοκομείο των Τρικάλων, όπως έγινε γνωστό είναι παιδί πολύτεκνου ιερέα με επτά παιδιά.


Σύμφωνα με πληροφορίες όταν έγινε το τραγικό περιστατικό, έπαιζαν στην αυλή του σπιτιού τρία από τα αγόρια, το θύμα, ο 17χρονος και το "μικρό", ηλικίας 3 ετών.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες το αγόρι χτυπήθηκε μοιραία, δεν είναι γνωστές. Τα παιδιά θα δώσουν κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγων.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Θεόπετρα Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο εκπυρσοκρότησε και το αγόρι δέχτηκε το βλήμα στο πρόσωπο.

Το παιδί διακομίσθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών, υπέκυψε στο τραύμα τους στις 20:30 της Κυριακής
29.6.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget