Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δένδιας: Τηλεδιάσκεψη 14 υπουργών εξωτερικών της Ευρώπης για τον τουρισμό την Πέμπτη

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας αναμένεται να συμμετέχει την Πέμπτη σε τηλεδιάσκεψη με Ευρωπαίους ομολόγους του, με θέμα την επανεκκίνηση του τουρισμού μετά τα lockdown του κορωνοϊού.


Πρόκειται για τη δεύτερη τηλεδιάσκεψη ομάδας κρατών μελών της ΕΕ στην οποία λαμβάνει μέρος ο Νϊκος Δένδιας. Η τηλεδιάσκεψη αποτελεί πρωτοβουλία του Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας, Χάικο Μάας και θα επικεντρωθεί στην άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών και στα μέτρα για ασφαλή ταξίδια το φετινό καλοκαίρι που σημαδεύεται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετάσχουν, επίσης, οι Υπουργοί Εξωτερικών της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Αυστρίας, της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Κροατίας, της Πορτογαλίας, της Μάλτας, της Σλοβενίας, της Βουλγαρίας και της Ολλανδίας.


Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα συμμετάσχει αύριο, Πέμπτη 11 Ιουνίου, σε άτυπη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης. Πρόκειται για μια Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας της ΕΕ με έξι χώρες προς ανατολάς, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Λευκορωσία, τη Γεωργία, τη Μολδαβία και την Ουκρανία.

Οι συζητήσεις μεταξύ των υπουργών εξωτερικών της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης και του Νίκου Δένδια θα εστιασθούν στην Κοινή Ανακοίνωση για την Ανατολική Εταιρική Σχέση μετά το 2020, καθώς και στην ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα της υγείας με έμφαση στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού.
11.6.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget