Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Σ.Φ.Κ. Πιερικός καλεί όλα τα τακτικά καθώς και επίτιμα μέλη του συλλόγου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020Ο Σ.Φ.Κ. Πιερικός καλεί όλα τα τακτικά καθώς και επίτιμα μέλη του συλλόγου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ( 13/06/2020) και ώρα 18:30 ( έξι και μισή το απόγευμα ) στο συνεδριακό και πνευματικό κέντρο Κατερίνης ‘’ ΕΚΑΒΗ ‘’.


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ :
i) Έγκριση Οικονομικού – Διοικητικού Απολογισμού του Δ.Σ. για τη χρονιά 2019/20.
ii) Έγκριση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική περίοδο Ά εξάμηνο του 2020.
iii) Έγκριση προϋπολογισμού για το Β΄ εξάμηνο 2020.
iv) Έγκριση Γ.Σ. για την έναρξη των διαδικασιών σύστασης Π.Α.Ε.
v) Έγκριση τροποποίησης καταστατικού συλλόγου, το οποίο πρέπει να είναι εναρμονισμένο με τον νέο αθλητικό νόμο 2019-2020.

Σύμφωνα με το άρθρο 9 και τις παραγράφους 2 & 3 του από 31/10/2008 καταστατικού του συλλόγου σε περίπτωση μη απαρτίας ( παρόντα μέλη ½ ) η συνέλευση θα επαναληφθεί στις 20 Ιουνίου 2020 ( 20/06/2020 ) στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα ανεξαρτήτως αριθμό παρόντων μελών.

Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και λόγω Covid-19 ( πανδημίας κοροναϊού)
Στην αίθουσα θα επιτραπεί η είσοδος ΜΟΝΟΝ στα ενεργά και ταμειακώς ενήμερα μέλη του έτους 2019 σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 2 του καταστατικού.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΣΦΚ Πιερικός
4.6.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget